Portret Fotografie

Ingediend door fotografiehetklikt op za, 02/06/2021 - 16:02

U wenst zomaar of ter gelegenheid van een speciaal moment een unieke fotoreportage van jezelf, (met) je geliefde, kids en/of familie? Maak dan eens een leuke uitstap met prachtige foto's als eindresultaat. 

Een blijvende herinnering, vastgelegd met de meeste zorg voor detail van je stralende zelf om je van je beste kant te laten zien, daar kunnen wij perfect bij helpen. Eveneens een super idee om te gebruiken als invulling van je decor of om cadeau te doen voor ouders, familie of vrienden.

Zwangerschapsshoot

Ingediend door fotografiehetklikt op do, 02/04/2021 - 14:37

U bent zwanger, oprecht gefeliciteerd. De zwangerschapsperiode wordt vaak voor de verwachtende mama omschreven als het meest speciale tijd in je leven. Wat vroeger ietwat taboe was om in een bolle buik voor de fotolens te staan is nu een ingeburgerde vaste waarde om dit unieke gebeuren vast te leggen. Een smaakvolle foto shoot alleen of met de papa, de grote broer of zus en zelfs uw favoriete huisdier is mogelijk.

Hoe gaan wij te werk? Klik hier om het te ontdekken

Huwelijken

Ingediend door fotografiehetklikt op wo, 02/03/2021 - 23:29

Huwelijksfotograaf nodig?

Verliefd, verloofd en jullie gaan trouwen.... Van harte gefeliciteerd.

Dit betekent vaak de start van een hele reeks voorbereidingen en soms ook wel wat zorgen. Want je wil gewoon alles tot in de puntjes in orde op de grote dag. Deze dag verdient dan ook de professionele hand van de fotografen bij het vastleggen van dit unieke moment in jullie leven en daar kunnen wij jullie perfect mee helpen. 

Benieuwd? Klik hier en ontdek hoe wij samen te werk gaan.

newborn

Ingediend door fotografiehetklikt op wo, 02/03/2021 - 20:39

Memories

De geboorte van een kind is een mix van vele emoties. Het is uniek, spannend en met weinig woorden te beschrijven. Daarom kiezen veel ouders om hun spruitje net na de geboorte vast te leggen op een herkenbare maar evengoed unieke manier. En daar maken wij heel graag, samen met jullie, deel van uit.

Benieuwd hoe we te werk gaan? Klik hier voor meer informatie

Communie of Lentefeest

Ingediend door fotografiehetklikt op wo, 02/03/2021 - 20:37

Een communie of lentefeest is een next step in het leven van je zoon of dochter. Dit vraagt om een blijvende herinnering en is het ideale moment om je kind eens extra te laten stralen in een foto reportage. Hoe wij te werk gaan lees je hier

Abonneer op

Het Klikt nieuwsbrief

Natuurlijk bent u benieuwd naar onze laatste nieuwtjes. Schrijf je nu in en geniet eveneens van onze aanbiedingen.

Fotografie het Klikt deelt geen persoonlijke info met derden.