Fotografie het klikt
portret

U wenst zomaar of ter gelegenheid van een speciaal moment een unieke fotoreportage van jezelf, (met) je geliefde, kids en/of familie? Maak dan eens een leuke uitstap met prachtige foto's als eindresultaat. 

Een blijvende herinnering, vastgelegd met de meeste zorg voor detail van je stralende zelf om je van je beste kant te laten zien, daar kunnen wij perfect bij helpen. Eveneens een super idee om te gebruiken als invulling van je decor of om cadeau te doen voor ouders, familie of vrienden.

Onze studio is voorzien van professionele belichtingsapparatuur, we kunnen switchen in verschillende achtergrond-settings om ons volledig aan te passen aan uw wensen van de shoot. Wij beschikken eveneens over een aparte omkleedruimte waardoor je indien gewenst de mogelijkheid hebt om in verschillende outfits voor de lens te staan.

 

 

 

Wens je nadien jouw beste ik aan de muur te zien of wil je eens een uniek afgewerkt cadeau geven dan helpen wij u graag verder met een inkadering of een afdruk in verschillende formaten en toepassingen (normale vergrotingen, extra grote afdruk, inkaderen, op canvas, of bedrukt op een van onze accessoires zoals mokken, t-shirts,...)

 

Kijk steeds voor onze actuele acties op onze Facebook pagina en volg ons voor meer recent werk.

Het Klikt nieuwsbrief

Natuurlijk bent u benieuwd naar onze laatste nieuwtjes. Schrijf je nu in en geniet eveneens van onze aanbiedingen.

Fotografie het Klikt deelt geen persoonlijke info met derden.